
طرز تهیه ی دلال آلوچه ی شمالی
مواد لازم برای تهیه ی دلال آلوچه یا گوجه سبز شمالی
۴ دسته شوید
۲ دسته گشنیز
۱ دسته جعفری
۱ دسته نعنا
۲ دسته انگیروم
۱ دسته اوجی
۱ دسته زلنگ
درصورت تمایل مقداری سیر خشک
طرز تهیه دلال آلوچه:
۱. همهی سبزیها را بهخوبی پاک کرده و شسته، سپس کنار بگذار تا کاملاً خشک شوند و آب اضافیشان گرفته شود.
۲. بعد از خشک شدن، سبزیها را با چرخگوشت یا غذاساز چرخ کنید.
۳. هنگام چرخکردن، کمی نمک به سبزیها اضافه کنید تا رنگشان سیاه نشود و ماندگاریشان بیشتر شود.
۴. در صورت تمایل، مقدار کمی گلپر برای عطر بیشتر به آن اضافه کنید.
۵. دلال آمادهشده را در ظرف شیشهای یا پلاستیکی با درِ محکم بریزید و در فریزر نگهداری کنید.شما میتوانید دلال آماده شدی گوجه سبز رو با بهترین کیفیت از فروشگاه ما تهیه کنیدفروشگاه محصولات سالم و خانگی شمال
نکات مصرف:
۱.این دلال معمولاً با آلوچه، خیار، گوجهسبز، باقالی تازه مصرف میشود. طعم و عطر بینظیرش مخصوصاً وقتی با سبزیهای تازه درست شود، فوقالعاده است.
۲.برای تهیه دلال نازخاتون با آب آلوچه هم از همین دستور استفاده میشه.